Flaschenland 500 ml boca za sirće/ulje 'Biolio', staklo antikno zeleno, grlo: DOP

Dostupno, vreme isporuke 4-5 dana (RS)
| Boja | zelena |
|---|---|
| Obim | 500 ml |
| Oblik - površina osnove | okruglo |
| Pogodno za štampu | Ja |
| Prečnik - spolja | 78 mm |
| Težina | 350 g |
| Visina | 178 mm |
| Volumen - pun do vrha | 515 ml |
| Zemlja proizvodnje | Italija |
| materijal | Zeleno staklo |
| Proizvođač | Flaschenland GmbH, Am Kirchenwald 1, 56235 Ransbach-Baumbach, [email protected] |
| Boja | zelena |
|---|---|
| Obim | 500 ml |
| Oblik - površina osnove | okruglo |
| Pogodno za štampu | Ja |
| Prečnik - spolja | 78 mm |
| Težina | 350 g |
| Visina | 178 mm |
| Volumen - pun do vrha | 515 ml |
| Zemlja proizvodnje | Italija |
| materijal | Zeleno staklo |
| Proizvođač | Flaschenland GmbH, Am Kirchenwald 1, 56235 Ransbach-Baumbach, [email protected] |

Biolio – Elegancija i funkcionalnost za vrhunska ulja
Serija „Biolio“ spaja italijansko zanatstvo sa bezvremenim dizajnom, posebno razvijenim za čuvanje visokokvalitetnih ulja i sirćeta. Napravljena od prvoklasnog kvalitetnog stakla „Made in Italy“, boca impresionira svojim harmonično proporcionalnim, simetričnim telom sa blagim, zaobljenim ramenima i podnožjem istog oblika. Njena antikno zelena boja štiti osetljive sadržaje od svetlosti i čuva njihov kvalitet i aromu. Dostupna u zapreminama od 250 do 750 ml, „Biolio“ je savršen izbor za gurmane, manufakture i ugostiteljske objekte koji žele da svoje vrhunske ulje stilizovano predstave.
Boca „Biolio“ opremljena je DOP grlom, posebno dizajniranim za punjenje ulja i sirćeta. Ovo grlo omogućava kontrolisano doziranje, sprečava neželjeno curenje i pouzdano štiti sadržaj od kontaminacije. Kombinacija funkcionalnog DOP grla i elegantnog dizajna čini „Biolio“ idealnim izborom za delikatesne proizvode koji zadovoljavaju najviše estetske i kvalitativne standarde.
*Popusti se odnose na uštede u odnosu na pojedinačnu cenu.
Važno: Poklopci moraju biti naručeni zasebno. Molimo vas da proverite da li su dodati u vašu korpu.























